NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nova edició de la marxa Canals-Basílica

Demà dissabte tindrà lloc l´edició número 23 d´esta caminada

Un total de 250 persones participen enguany en la marxa a peu Canals-Basílica que eixirà demà dissabte a les sis del matí des de la Plaça Pont del Riu de Canals i arriba a la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats de València a les huit de la vesprada, amb un recorregut de 73 quilòmetres.

Un equip logístic composat per una vintena de persones s’encarrega de que es segueixquen els temps de la marxa, de que els nou punts d’avituallament estiguin ben abastits de fruita i beguda i de que totes les persones que puguen patir algun incident estigues ateses degudament. El més importat és estar preparat i seguir el ritme, així que s’aconsella un entrenament constant al llarg de l’any per a no perdre el pas.

Per a entrenar-se, molts participants acudeixen a les marxes curtes que s’han anat organitzant des de fa mesos els diumenges des de Canals. Ahi és on s’agafa el fons necessari per a poder arribar a València a peu.

Després de 73 quilòmetres de recorregut són molts els familiars que estaran esperant als esportistes de la marxa Canals-Basílica en la Plaça de la Reina per a animar-los als últims metres d’una jornada on la devoció i l’esperit esportiu es mesclen en un cocktail perfecte.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.