NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El PSOE dóna a conèixer 29 propostes del seu programa

L´acte ha tingut lloc en el cafè cultural ´Món Petit´

El PSOE d’Ontinyent va celebrar ahir per la vesprada en el cafè cultural ‘Mon Petit’ un acte en el que va donar a conèixer 29 propostes concretes que s’inclouen al seu programa electoral de cara a les eleccions municipals del mes que ve. Recolzat per membres del seu partit que comparteixen Govern, el candidat a l’Alcaldia, Jorge Rodríguez, va posar damunt la taula les seues propostes, iniciatives consensuades amb les diferents entitats i associacions de la ciutat.

En matèria educativa, els socialistes aposten per un Consell Educatiu que integre a les parts implicades, per la posada en funcionament d’una escola de pares, l’augment de places a l’Escola Oficial d’Idiomes, la rebaixa de la ratio a les aules o donar resposta al projecte de l’institut L’Estació. Pel que fa als esports, els socialistes plantegen atorgar un pressupost anual al Consell d’Esports, modernitzant també el poliesportiu i millorant el manteniment de les instal·lacions. Altra de les aspiracions, esta vegada en matèria sanitària, és millorar l’atenció al ciutadà i atendre les seues necessitats.

Tindre una programació cultural anual, traslladar la cultura a l’escola i als locals d’oci, i treure encara més la cultura al carrer són altres de les propostes socialistes, que passen per la creació d’un Espai Jove.

Estes propostes seguiran traslladant-se a la ciutadania en properes reunions al llarg de les pròximes setmanes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.