NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Debat electoral en el Josep de Ribera

En 2011 no es va fer debat perquè el PP va declinar participar

El Partit Popular, Unió, Progrés i Democràcia i Som Valencians han decidit no participar en el primer debat de forces polítiques de Xàtiva organitzat per l’institut Josep de Ribera, debat clàssic en este centre educatiu que es reprèn després de que en 2011 no tinguera lloc per haver declinat el PP la seua participació.

En el debat, les diferents forces polítiques han exposat els punts bàsics del seu programa electoral i, a més, han contestat a les preguntes dels assistents que, encara que cabria pensar que eren tots estudiants, han sigut en gran part ciutadans de Xàtiva que no s’han volgut perdre l’oportunitat de vore este enfrontament entre les diferents agrupacions que concorren a les eleccions municipals del mes de maig.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.