NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Natalio Navarro torna a presentar-se com a candidat a l´Alcaldia pel PP

La llista inclou cares noves i antics regidors

Natalio Navarro encapçala de nou la candidatura del PP de La Pobla del Duc, una candidatura heterogènia amb joves, amb gent amb experiència i, sobretot, amb il·lusió. Una candidatura que inclou a militants que ja han sigut regidors en l’Ajuntament i que, en total, suma 12 persones.

El PP de La Pobla del Duc aposta per apropar-se al ciutadà i donar resposta a les seues necessitats per a que tinguen qualitat de vida. Per eixe motiu, el PP anuncia rebaixa d’impostos i recolzament al sector empresarial en cas de guanyar les eleccions, minvat la càrrega impositiva dels veïns del poble i recolzant la creació de llocs de treball.

Natalio Navarro encapçala una llista que porta en segona posició a José García. Li segueixen Maria Angeles Sandiego i Maria Lorenza Bataller.

L’acte va acabar amb l’himne de la Comunitat Valenciana, símbol d’unitat i de dedicació al poble.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.