NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Taula redona de Compromís amb els empresaris

El regidor d´Economia de Vila-Real i el candidat a la Presidència de la Generalitat per Compromís han aportat les seues experiències per a millorar la situació econòmica

Ontinyent ha acollit una taula redona entre Compromís i els empresaris per a conèixer de primera mà les necessitats del mercat laboral i dels negocis. En la sessió, el regidor d’Economia de Vila-Real i el candidat a la Presidència de la Generalitat per Compromís han aportat les seues experiències per a millorar la situació econòmica de la capital de La Vall d’Albaida.

Ontinyent i Vila-Real tenen moltes coses en comú. La primera, que tenen un Govern de coalició d’esquerres  i, la segona, que han deixat enrere una economia basada en un sector productiu majoritari que s’ha quedat obsolet davant la pressió de la crisi. En el cas d’Ontinyent, el tèxtil ha sigut durant molts anys la base de la seua riquesa. En el de Vila-Real, el taulell ha sigut el motor d’una ciutat que ha vist en les exportacions la llum al final del túnel.

La solució és diversificar i exportar, a més de reindustrialitzar i modernitzar-se, oferint allò que els demés no poden, perquè en Ontinyent s’han fet moltes coses en esta legislatura, però se’n poden fer moltes més.

Intercanviar experiències i idees per a copiar models efectius de gestió empresarial és una de les opcions econòmiques que s’han posat sobre la taula en un debat organitzat per Compromís per a prendre el pols a l’empresariat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.