NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Fira Comercial sorteja 500 euros entre els clients

Enguany s'han apuntat 65 establiments del poble

Benigànim ha celebrat este cap de setmana una nova edició de la Fira Comercial amb la participació de 65 establiments de tot tipus, com floristeries, joguets, roba, calcer, alimentació, complements de mascotes, aparells de neteja, llibres i fotografia (04:43), entre altres.

Enguany s’han sortejat 500 euros entre cinc dels compradors de la fira, animant així al consum entre els visitants, que han disfrutat d’un oratge envejable i han aprofitat per a conèixer de prop tot el que poden oferir els negocis del municipi.

La Plaça Major i els voltants  han acollit als diferents expositors, els restauradors han ofert degustacions i els grups locals han posat la nota musical a esta tercera fira del comerç local.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.