NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Onze homes i cinc dones en la llista del PSOE encapçalada per Vicent Gomar

El PSOE ha estat al front del Govern local en la darrera legislatura

El PSOE de La Pobla del Duc ha presentat una llista de candidats a les eleccions municipals del dia 24 composada per 11 homes i cinc dones i encapçalada per Vicent Gomar, que ha sigut l’alcalde del poble en la darrera legislatura.

La llista està composada per experts en la gestió municipal, com la número dos, Mari Carmen Català, responsable de les àrees d’Educació, Dona, Joventut, Benestar Social i Sanitat en la legislatura que ara acaba. El número 3 és Jordi Bravo, que també té experiència en política en ostentar les regidories de

Hisenda, Urbanisme, Cultura i Via Pública els últims quatre anys.

L’alcalde també va dir quin era el seu salari en un acte de transparència. 1.314 euros mensuals és l’import de la seua nòmina.

Com veuen, les primeres posicions són responsabilitat de socialistes amb experiència, però també hi ha cares noves, com la de Nadia Bataller, una jove de 27 anys sense vida política anterior que ocupa la quarta posició d’una llista on predomina la presència masculina.

El PSOE de La Pobla del Duc aposta per idees noves, encara que no sempre hagen de vindre de membres del seu partit. És llavors quan s’incorporen independents com Daniel Martí, un jove de 25 anys que ocupa la cinquena posició de la llista de candidats.

La llista continua amb Esteve Climent, Guillermo García, Ángela García, Roberto Fayos, Vicent Fayos i Susana Ferrer, amb cinc persones més com a suplents, una llista recolzada pels socialistes d’altres localitats veïnes, com el candidat a l’Alcaldia per Ontinyent, Jorge Rodríguez.

A les properes eleccions municipals, a més del PSOE, es presenten Compromís, el PP i l’Agrupació Independent de La Pobla del Duc.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.