NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

III Fira interioriza't

Plaça de Bous València

Huit pobles de les nostres comarques han participat enguany en la tercera edició de la Fira Interioritza’t organitzada per la Diputació de València en la Plaça de Bous de la capital del Túria, una oportunitat única de promocionar la riquesa natural, patrimonial, arquitectònica i gastronòmica dels pobles d’Enguera, Barxeta, Vallada, Xàtiva, Moixent, Montesa, Bocairent i Ontinyent, a més de les mancomunitats de La Canal de Navarrés i La Vall d’Albaida.

En l’exterior de la Plaça de Bous es situaren els estands on s’ha distribuït la informació turística de 34 pobles i huit mancomunitats, mentre que dins 17 restauradors han ofert degustacions per a tots els gustos prèvia adquisició de tiquets a preus populars: dos euros per als plats i un euro per a les begudes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.