NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ajuda per a Nepal

Joves d´Ontinyent participen en una jornada solidària amb les víctimes del terratrèmol

El Grup Scout Makefing d’Ontinyent ha celebrat una jornada solidària amb les víctimes del terratrèmol del Nepal durant tres hores a la seu del CLJO. L’activitat té com objectiu principal cartografiar les zones afectades pel succés amb la ferramenta online Open Street Map ja que els mapes amb que compten són molt antics, de la dècada dels 80. Una col·laboració solidària, immediata i molt necessària que està desenvolupant-se a nivell mundial on només fa falta un ordinador.

Aquest treball permet conèixer quines zones estan més afectades, quines vies de comunicació estan en bon estat així com molta més informació útil per als equips d’emergència que es desplacen a Nepal.

L’activitat ha comptat amb la col·laboració del CLJO, l’Ajuntament, l’associació EGEA València, AGEVAL (estudiants de geografia” i del col·legi de Geògrafs de la Comunitat Valenciana.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.