NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Javier Sicluna, cap de llista del PP

El PP vol revalidar el triomf de les passades eleccions

150 afiliats i simpatitzants del PP de l’Alcúdia de Crespins assistiren a l’acte d’inici de la campanya electoral celebrat en la cafeteria Bon Profit per recolzar la candidatura. Com convidat acudia el conseller de Sanitat i candidat autonòmic Manuel Llombart. 23 persones conformen la llista del partit encapçalada novament per Javier Sicluna, alcalde als últims vuit anys. Com número 2 trobem a Carlos Borredà, regidor de festes, joventut i noves tecnologies; li segueixen Antonio Cerdà, Maria del Carmen Calabuig, encarregada de l’ària de benestar social; Isabel Pedrón, també regidora; Vicente Daniel Pla, José Luis Santana, José Luis Perales, Aurora Ferri, maria José Pérez, Mónica García, Andrés Santana i Maria Navarro completen la llista oficial.

El PP espera revalidar la majoria absoluta perquè l’esforç dels últims vuit anys en inversions no minve. La gestió responsable, eficaç i transparent ha dut al poble a escometre el major número de projectes de la democràcia.

Al seu discurs, el candidat popular insta als assistents a buscar més recolzaments per al partit ja que necessiten 1500 vots.

Els populars són conscients que no governaran sinó aconsegueixen la majoria absoluta motiu pel qual es mostren contraris al tripartit.

Siempre Alcúdia de Crespins és el lema del PP per aquesta campanya.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.