NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Llopis es querella contra el Levante per injúries

El diumenge publicà un article que reprodueix una conversa amb l?ex gerent d?Imesa, Marcos Benavent, en la que, presumptament, es parla del cobro de comissions

L’alcalde de Genovés i cap de Gabinet de Rus en la Diputació, Emilio Llopis, ha presentat una querella per injúries contra el diari Levante, que el diumenge publicà un article que reprodueix una conversa amb l’ex gerent d’Imesa, Marcos Benavent, en la que, presumptament, es parla del cobro de comissions.

La gravació és de l’any 2006, quan l’Ajuntament d’Alfàs del Pi, en aquella època del PP, preparava un PAI en la zona d’influència del parc natural de Serra Gelada. Benavent explica en la conversa a Llopis que ha estat parlant amb el pare de l’alcalde i que cobraran 200 milions de pessetes en comissions.

Segons el diari Levante. El PAI del que parlen en la conversa no va ser adjudicat a l’empresa de la que es parla, sinó a una altra que anys després va estar vinculada al cas Gürtel. Tot i així, al canviar el Govern en 2007, els socialistes suspengueren el projecte.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.