NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Missa, processó i ball de la bandera per a les Festes del Xop

Els actes es fan en honor a la Mare de Déu dels Desemparats

Les festes de el xop de El Palomar celebra els actes religiosos en honor a la Mare de Déu dels Desemparats el segon diumenge de maig amb missa pel matí i processó per la vesprada. La litúrgia, amenitzada pel cor parroquial va comptar amb la presència de les festeres en primera fila, encarregades també de llegir alguns passatges. Els pastorets i el banderer també ocuparen llocs d’honor. Ells serien ja en la plaça protagonistes dels dos balls; una plaça on trobem el xop plantat des del dia anterior, erecte i decorat que es converteix en símbol del poble durant quinze dies. Els pastorets meravellen novament als presents i seguidament tindrà lloc el ball de la bandera, enguany realitzat per Abel Albiñana acompanyat dels dos angelets que simbolitzen els dos xiquets que la imatge de la Verge dels Desemparats té als seus peus.

A les nou de la nit arrancaria la processó en honor a la Mare de Déu dels Desemparats que fou duta a coll per vuit portadors pels carrers del poble. Darrere de la imatge, bellament decorada amb flors blanques, trobem a la comunitat eclesiàstica i a les festeres, algunes d’elles visiblement emocionades. Molts foren els fidels que amb els ciris encesos l’acompanyaren durant tot el recorregut. La nit ja és fosca quan la Verge entra novament al seu temple.

Un gran castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia Europlà donava per conclòs els actes del primer cap de setmana festiu. El diumenge 24 de maig serà moment de gaudir a la tombà del xop. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.