NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

José Vidal encapçala la llista del PP

Porta una llista renovada amb la inclusió de tres independents

16 persones, 3 d’ells suplents i amb tres independents conformen la candidatura del PP de l’Olleria encapçalada per José Vidal Oltra, actual alcalde que començà governant en la legislatura baix les sigles de Gent de l’Olleria encara que els seus militants tornaren a afiliar-se al PP en març de 2014 després de l’escissió de 2007. L’acte tenia lloc al Teatre Cervantes que va vore superat el seu aforament pels simpatitzants al partit.

Com número 2 trobem a Javier Albero, president del partit local i actual regidor d’Urbanisme i Medi Ambient; com número 3, Marisa Mompó, independent, mestra d’educació infantil; li segueixen Ramón Vidal, mestre de primària; Gema Borrás, regidora de Sanitat, Educació i Benestar Social; José Vicente Giner, president fundador de la Nova de l’Olleria; Juan Ricardo Ruano, regidor de Turisme, Patrimoni i Festes; Rosa María Blasco; Horten Micó, Teresa Borrás i Maria Victoria Cortés completen la llista oficial.

Aquesta és segons els populars, una candidatura equilibrada amb l’estabilitat i el progrés com horitzó, motiu pel qual compten entre les propostes més apressants lluitar contra l’atur facilitant la instal·lació d’empreses al poble i reduir l’endeutament municipal.

L’acte fou senzill i auster a imatge del que ha sigut la gestió en la present legislatura marcada per la crisi econòmica. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.