NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Economia aprova un taller d´ocupació per a 16 persones

Huit es destinaran al paratge de La Penyeta i altres huit al Centre Social

La Conselleria d’Economia ha aprovat un taller d’ocupació per a La Pobla del Duc que donarà feina a 16 persones, huit de les quals es destinaran a l’adequació de la zona recreativa de La Penyeta i huit més que es destinaran al Centre Social per a persones majors. Este taller d’ocupació té un cost de 140.000 euros i permetrà, entre altres coses, completar les actuacions prèvies que s’han portat a terme en el paratge del poble.

Pel que fa al personal que es destinarà al Centre Social de persones majors, permetrà atendre’ls en allò que necessiten i, al mateix temps, formar als desocupats en un sector que, cada vegada, té més eixides professionals.

Els populars aposten per millorar els serveis que s’ofereixen en este centre social, aprofitant així unes instal·lacions punteres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.