NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´Estat autoritza al poble un crèdit de 19,7 milions

A partir de 2017 Vallada haurà de pagar 700.000 euros a l´any

L’Estat espanyol ha autoritzat un crèdit de 19,7 milions a l’Ajuntament de Vallada per a fer front als problemes econòmics que pateix la corporació municipal i que venen protagonitzats pel projecte de Valpark, paralitzat des de fa anys.

Estos diners es donen a canvi de que l’Ajuntament complisca amb un pla d’ajustament fins a l’any 2025 que suposa tornar als bancs amb els que té deutes 700.000 euros cada any a partir de 2017 o, el que és el mateix, un terç del pressupost municipal anual.

Valpark ha sigut la ruïna de Vallada, convertint-lo en un dels pobles més endeutats de tota Espanya. Ideat en 2006, només es va arribar a executar un 25 per cent de les obres que suposarien la construcció d’un parc logístic punter en este poble de La Costera.

Una inversió de 300 milions d’euros en un total de 1,3 milions de metres quadrats i la creació de 2.000 llocs de treball eren un projecte ambiciós que prometia també una estació de mercaderies de 750 metres quadrats de superfície, la primera d’estes característiques de tota Espanya i de l’eix mediterrani.

Hui en dia, el projecte de Valpark és un desert d’infraestructures i una selva burocràtica on les irregularitats protagonitzen un dels desgavells més importants de les últimes dècades.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.