NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Una piscina rendible

Preparen abonaments a preus reduïts per a majors i discapacitats

La piscina de L’Olleria ha triplicat el número d’usuaris en les activitats aquàtiques i en la sala fitness i ja són 700 els que han passat esta temporada per les instal·lacions que gestiona l’empresa local Actiesport. Treballadors qualificats són responsables d’activitats per a totes les edats, ja siguen classes de natació, aerobox, gap, balls llatins, zumba, sit-ups, hiit, step ioga, pilates i body-pump.

Per al mes de juny, l’empresa gestora té previst un abonament de 40 euros per a la pràctica de la natació, un de 35 per a l’ús de la sala fitness i un abonament de 55 euros en cas de combinar les dues modalitats esportives. A més, s’ha anunciat que per a la pròxima temporada trauran abonaments a preus reduïts per a jubilats i pensionistes i persones amb diversitat funcional.

En l’actualitat el Club de Natació de Xàtiva entrena en les instal·lacions de L’Olleria, prova de la idoneïtat d’una piscina que resulta rendible al mateix temps que ofereix preus competitius i adaptats a totes les butxaques.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.