NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

GdC promet un pacte de Govern per l´ocupació si guanya les eleccions

Asseguren que, amb l´ajuda de tots, es poden aconseguir més coses

Gent de Canals ha promet que, si guanya les eleccions, proposarà un pacte de Govern entre totes les formacions polítiques per a lluitar junts contra la desocupació. I és que, per al candidat a l’Alcaldia per este partit, l’atur és la principal lacra d’este municipi de La Costera que, malgrat perdre número d’habitants, continua registrant la mateixa taxa de desocupació.

Des de Gent de Canals asseguren que multiplicaran per tres el pressupost actual per a la promoció de l’ocupació i que, a més, incentivaran el creixement de les empreses privades i els comerços.

Acabar d’urbanitzar la segona part del polígon de Les Moles, millorar les ajudes socials actualitzant les condicions a les noves necessitats socials i proporcionar oci i cultura de qualitat són altres dels projectes de Gent de Canals per a la pròxima legislatura si guanyen les eleccions.

Gent de Canals aposta pel consens, el diàleg, la transparència i la proximitat amb el ciutadà, per això també aposta per posar en funcionament els consells municipals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.