NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Rus encapçala la candidatura del PP a 48 hores de les eleccions

No hi ha cap cartell del candidat a la Generalitat en la capital de La Costera

Alfonso Rus, alcalde de Xàtiva durant els últims 20 anys i suspès de militància temporalment pel PP per la polèmica del cas Imelsa, ha fet pública la seua candidatura a 48 hores de les eleccions, encara que cap dels cartells on apareix la seua foto està vinculat al PP.

Ha sigut esta matinada quan Xàtiva ha començat a cobrir-se de cartells amb la foto d’un Alfonso Rus que no ha eixit al carrer per a demanar el vot. Amb esta acció s’ha posat punt i final a la incertesa que va començar amb una campanya sense imatges del candidat i que el mateix Rus alimentava en no confirmar si anava a continuar o si abandonava. I és que el cas Imelsa ha danyat molt la seua imatge malgrat no estar imputat. Allunyat dels mitjans de comunicació, totes les novetats han vingut a través de la web del PP de Xàtiva, com esta entrevista publicada hui.

En qualsevol cas, Alfonso Rus pesa molt en la societat xativina. El seu partit a nivell local l’ha recolzat des del principi malgrat estar suspès temporalment a les files provincials i espera que la tasca desenvolupada als darrers 20 anys al front de l’Ajuntament siga suficient per a omplir les urnes al seu favor.

Cap foto del candidat a la Generalitat Valenciana pel PP pot vore’s en la ciutat de Xàtiva. Des del PP local asseguren que es deu a un problema logístic a l’hora de repartir el merchandising, però el que ha resultat és una absència total de propaganda electoral per a Alberto Fabra en la capital de La Costera. Hui, en canvi, sí que s’ha muntat un estand en l’Albereda de Xàtiva amb el cognom del candidat en lloc destacat, en el que s’ha demanat el vot i s’han repartit globus, ventalls i borses.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.