NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Jesús González, nou president de la Junta Local Fallera

Fins ara era vicepresident de l´entitat

El vicepresident sortint de la Junta Local Fallera de Xàtiva és elegit president de la mateixa. Les 19 comissions de la ciutat van haver de votar en dos rondes entre els dos candidats, Ricardo Martínez, de la falla Sant Feliu i Jesús ja que en la primera votació no va existir majoria absoluta. La victòria de Jesús fou ajustada.

Al seu programa electoral que fou presentat en la mateixa assemblea, González avançà que serà necessari un congrés faller per ajustar millor els estatuts; allargarà el procés d’elecció de falleres majors perquè no es decidisquen només amb una entrevista; millorar la composició dels jurats amb cap integrant de Xàtiva o rellançar actes fallers que hui per hui no són vistosos són altres de les seues propostes.

González haurà de composar la nova executiva en poques setmanes. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.