NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La piscina del poliesportiu obri les portes el 5 de juny

S´han fet millores per un import de 70.000 euros

Ontinyent ultima la reforma de la piscina descoberta d’adults ubicada al poliesportiu municipal per millorar tant la seguretat com la comoditat de la infraestructura. Les obres pressupostades en uns 70.000 euros inclouen un nou sòl en la pileta, un nou mur, zona d’ombra a més de tasques de pintura i mobiliari.

Precisament la reforma dels vestuaris femení, que va comptar amb una inversió de 150.000 euros provinents pel procés Ontinyent Participa, ha dotat a la instal·lació de 100 taquilles individuals el que ha aprofitat per reordenar i adequar el personal a les necessitats. Així es manté els 19 treballadors i es reforça l’equip de socorristes que passa de 6 a 7 i es compta amb 2 ATS en lloc d’una sola persona amb aquesta titulació. Les places dels 5 vigilants estan reservades a personal amb discapacitat.

Les obres de la piscina acabaran abans del 5 de juny, dia on s’obri el servei d’estiu que enguany s’amplia en quinze dies. La temporada de bany durarà 3 mesos i mig, fins al 13 de setembre, mantenint els preus dels anys anteriors. El seu tancament s’allarga igualment fins a les nou de la nit de dilluns a divendres. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.