NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Quatre majories absolutes de Compromís en La Vall

En tota la província n´ha aconseguit nou

Compromís no ha sigut només la força més votada per a les Corts a la comarca de la Vall d’Albaida sinó que en les municipals aconsegueix quatre majories absolutes, acaparant la gran part de 9 que té a la província. Parlem dels municipis d’Albaida, Agullent, Otos i Fontanars dels Alforins. A Albaida, Josep Albert trau 7 dels 13 regidors al ple en contraposició dels 3 del 2011. El 47,76% ha votat a aquesta formació.

A Agullent, Jesús Pla ha sigut hegemònic amb 10 dels 11 representants, sumant 2 més de fa quatre anys; a Otos, Mario Mira aconsegueix la totalitat amb un recolzament de la població del 88,4% i a Fontanars, Julio Biosca guanya 4 dels 7 possibles. Al 2011 ni tan sols van concórrer a les eleccions.

A més a més, Compromís ha sigut la formació més votada però en minoria a Salem on necessitaria pactar amb el PSPV per poder estar al govern. El mateix ocorre a Benicolet, Montaverner, l’Olleria i Quatretonda. En total a la Vall d’Albaida ha aconseguit 53 regidors. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.