NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La socialista Carolina Mas es converteix en nova alcaldessa de Bolbaite

Governarà amb majoria absoluta

Fou regidora de festes, cultura, urbanisme des del 2003 fins el 2007, regidora sense funcions dels del 2007 fins el 20011 i ara després dels comicis del 24 de maig s’ha convertit en alcaldessa de Bolbaite pel PSPV. Carolina Mas ha arrabassat al PP la majoria absoluta amb la que comptava des del 2007. 582 vots han fet que el partit socialista aconseguira 5 regidors per 4 dels populars amb 420 vots, un 40% més de sufragis que la candidatura del 2011. Amb el lema “Bolbaite ens uneix” el programa de govern amb el que concorrien a les eleccions va estar dividit en diferents apartats “per les persones: nostres majors, dones i joves”; “pel civisme i la conscienciació ciutadana”; “per l’esport”; “per apropar i millorar els serveis municipals” o “per la transparència i la participació ciutadana”.

Aquesta enginyera tècnica en topografia de 35 anys està convençuda, malgrat el deute arrossegat pel municipi de poder fer realitat projectes i finalitzar altres. Carolina és, a més, actualment, secretària d’organització del PSPV la Costera-la Canal. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.