NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Josefina García, del PSPV, aconsegueix la majoria absoluta a Bicorp

Promourà l'ocupació al poble aprofitant els seus recursos

Ja es va presentar fa quatre anys, quedant en l’oposició però ha sigut ara quan Fina Garcia, jubilada de 70 anys amb més de dues dècades militant al partit socialista, aconsegueix l’alcaldia de Bicorp, desbancant al PP. 202 vots front als 144 dels populars li donen la victòria per majoria absoluta amb 4 regidors. El punt de programa principal i més ambiciós amb el que concorrien no és altre que la promoció econòmica, aconseguir llocs de treball aprofitant els recursos del poble i evitar així l’èxode.Les grans promeses les deixa per a altres temps però projectes sí hi hauran ja que l’ajuntament de Bicorp és dels pocs que estan sanejats.Bicorp fou feu socialista des de principis de la democràcia fins a 1999. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.