NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fran García guanya la II Prova Nacional de MX50

El cap de setmana també es va fer homenatge a Pepe Pérez

El diumenge es celebrava al Complex del Motor d’Albaida, la segona prova del Trofeu Nacional MX50 cc. Joves esportistes de diferents ciutats d’Espanya disputaren aquesta carrera on es va imposar l’andalús (hi ha foto) Francisco García Ocaña al ser segon i primer en les mànegues. El Motoclub Ciutat d’Albaida fou l’encarregat de l’organització i el traçat va estar en perfecte estat durant tot el dia malgrat les tempestes del dia anterior. La prova, a més, duia el nom del soci i membre de la Junta Directiva ja desaparegut Pepe Pérez al que es va homenatjar el dissabte.

Als entrenaments Francisco García, Manuel López i Joel Cañadas lideraren la classificació i en les mànegues també van estar a les primeres posicions. En la primera, Joel, rodant líder en totes les voltes s’emportà la victòria. Francisco, arribava des de darrere i superava a molts rivals després d’enganxar-se amb la graella d’eixida, creuant finalment la meta després de Joel. Manuel, que va rodar segon tot el temps, es va haver de conformar amb la tercera posició.

En la segona mànega, Francisco tornava a fer una gran carrera. Remuntant des de la novena posició pujava al primer escaló del pòdium. Joel Cañades va vore com, després de liderar al grup tots els girs, Garcia l’avançava als últimes compassos. Jesús Diego Rodríguez va vore la bandera a quadres tercer. Amb la suma de les dues mànegues, Francisco Garcia fou el millor en Albaida, Joel Cañadas acabava segon i Manuel López, tercer. La propera prova del Trofeu Nacional de Motocross MX50 2015 es celebrarà en Pleñino, Osca, el 30 d’agost.

Per categories, en MX1 Alonso va guanyar; en MXMàster la victòria fou per a Víctor Catalán, en MX2 i MX2 sub 18 fou per a Francisco García Bordonado i en MX125 pera Mario Lucas.

Com ja hem avançat, el dissabte 13, un dia abans del campionat es retia homenatge al company Pepe Pérez que després d’anys de lluita al final no va poder vèncer la batalla. A més d’amic, Pepe fou l’ànima del circuit, responsable de les instal·lacions, l’home per a tot, el que solucionava els problemes, no sols en les carreres sinó també en el dia a dia, sempre amb bon humor i unes ganes immenses de treballar per i per al circuit. Fou, a més, un dels pocs encara en actiu dels que organitzaren la primera prova de la història del motoclub, un 25 de juliol de 1977.

Dona, fills, mare, germans, cunyats, amics, ningú es va voler perdre l’emotiu acte.

A més dels parlaments, el sentit homenatge va incloure un vídeo homenatge; entrega d’una placa commemorativa; descobriment d’una escultura, tret de salves i com no, per acabar amb una rodada al circuit amb les motos. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.