NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Parc d´Educació vial remodelat

Els escolars poden aprendre i passar-s´ho bé al mateix temps

Un dels reptes de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida la legislatura passada va ser comprar els terrenys i les instal·lacions del parc d’educació vial d’Albaida per a posar-los en valor, renovant-les i promocionant el recinte entre els centres educatius i les associacions juvenils. L’objectiu s’ha complit i es conten per desenes les excursions que es fan allí i les nombroses activitats que es desenvolupen en contacte amb la natura. El següent pas és promocionar les instal·lacions a la comarca.

El parc està destinat a escolars des d’Infantil a ESO i les seues instal·lacions estan adaptades als continguts curriculars. Però este projecte no seria hui en dia una realitat si la Mancomunitat no haguera comprat les instal·lacions i els terrenys durant la passada legislatura.

Ara l’únic pas que queda per donar és el de fer que el parc d’educació vial es conega arreu de la comunitat per a que els escolars puguen disfrutar d’unes instal·lacions que permeten aprendre a conduir i a ser un vianant responsable, conèixer les espècies d’animals i vegetals de la comarca i, en definitiva, disfrutar de l’aire lliure.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.