NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Taller d´agricultura ecològica, jardineria i educació ambiental

Ha donat feina a 30 persones durant mig any

La Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida ha conclòs un taller d’ocupació al que s’han format una trentena de persones en les especialitats d’agricultura ecològica, jardineria i educació ambiental durant sis mesos. El desenvolupament del taller s’ha portat a terme al parc d’educació vial d’Albaida, on s’han aplicat els coneixements teòrics de l’alumnat i on s’ha millorat el mateix parc amb les tasques de jardineria i senyalització.

El parc d’educació vial de la Mancomunitat de La Vall d’Albaida ha sigut el lloc on s’ha desenvolupat un taller d’ocupació que inclou la col·laboració d’algunes empreses, les que han subministrat material i han aportat els seus coneixements en el sector.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.