NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L´adaptació del radar de Montaverner multiplica les multes

Permet discriminar entre turismes i altres tipus de vehicles

L’adaptació del radar de Montaverner, situat a la CV-60 en la carretera que uneix L’Olleria i Gandia, a la nova normativa de tràfic, ha multiplicat el número de denuncies als conductors, sobretot als de furgonetes i camions.

La Direcció General de Tràfic va anunciar en febrer que anava a regular els radars per a que pogueren denunciar a furgonetes, camions i autobusos segons els seus límits de velocitat i, des de fa un mes, este radar situat al terme municipal de Montaverner està treballant molt.

En esta carretera els turismes poden circular a 100 quilòmetres per hora, però les furgonetes, camions i autobusos no poden passar de 80, així que més d’un amant de la velocitat s’ha trobat amb varies multes que, com a mínim, són de 100 euros.

Els conductors es queixen de que es tracta d’una mesura que permet recaptar diners fàcils, perquè no s’ha informat a la ciutadania però, el que resulta cert, és que es tracta d’una mesura completament legal i, per tant, no serà fàcil recórrer-la.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.