NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Parc vial i mediambiental

Vall d'Albaida 2015

Un espai d’esbargiment sense parets, obert a la natura, concebut per proporcionar una educació no formal diferent però igual o més efectiva si cap, dirigit sobre tot als més menuts però també a adults. D’aquesta forma podem definir a groso modo el parc d’educació vial i ambiental de la Vall d’Albaida, al terme d’Albaida i molt proper del poble d’Aielo de Malferit, instal·lació gestionada per SOPROVA, empresa pública de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.Consta d’una superfície de 68.000 m2, dividit per zones funcionals i integrat dins d’un entorn naturalitzat amb gran quantitat d’arbres i arbusts forestals autòctons que aporten al parc un espai òptim i ideal per desenvolupar les diferents i nombroses activitats educatives.

Contacte als telèfons 962 912 119 i 962 389 278; per a qualsevol suggeriment o aclariment aquesta és l’adreça electrònica fievi@mancovall.com;  i per conèixer totes les activitats al detall visiten la pàgina parceducaciovialvalldalbaida.blogspot.com.es.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.