NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

XIV Matinal motera

Rock and roll i bon menjar

Els amants dels cotxes d’època, les motos mítiques i el rock and roll s’han reunit, una vegada més, en l’Avinguda de la Fira d’Albaida, celebrant l’edició número 14 de la Matinal Motera. Un bon esmorzar a base de llonganissa, botifarra i beguda refrescant va reunir a centenars de moters i veïns de la ciutat baix l’ombra dels plataners.

Cassalla de benvinguda, samarreta commemorativa, exhibició de pilots, sorteig de regals i el playback de les gogos vestides dels anys 50 varen animar a la participació de tots, inclús hi hagué qui es va posar a ballar desenfrenat al ritme del rock and roll (08:00).

Amics de la Moto va ser l’entitat encarregada de l’organització d’una festa que es repetirà el dia 12 en L’Alcúdia de Crespins.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.