NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benigànim celebra la Festa del Fanalet

La festa es completa amb l'espectacle "La Selva"

El passat cap de setmana es va celebrar a Benigànim la 15ª edició de la tradicional festa del fanalet. Una vesprada màgica on tradició i diversió s’uneixen per fer gaudir tant als pares com als xiquets del poble.

Com dicta la tradició, tots els anys els xiquets dissenyen el seu propi fanalet amb l’ajuda dels pares. Ells mateixa s’encarreguen de buidar el meló d’Alger i de crear tota una sèrie de dibuixos a l’exterior de manera que, quant es col·loca el ciri a l’interior, la llum travessa els dissenys i fa que brillen en l’obscuritat. Els xiquets tenen completa llibertat per a ser creatius amb els seus fanalets, cosa que comporta uns grans resultats. A més, aquest any, la festa compta amb l’espectacle d’animació La Selva protagonitzat pel grup Scura Splats que s’encarrega de fer la festa un tant més amena i divertida amb un ball de disfresses de diferents animals salvatges. Els xiquets, a més a més, tenen l’oportunitat de pintar-se les cares i de participar en la desfilada que recorre els carrers de Benigànim. Pintura, espectacle, fanalets i, sobretot, diversió són els factors clau per gaudir d’aquest acte tan especial.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.