NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Campionats de Supermotard i Minivelocitat al Complex del Motor

Es donen cita més de 100 pilots distribuïts en 19 categories

Els campionats de Minivelocitat i Supermotard de la Comunitat Valenciana i MotoDes s’han concentrat aquest cap de setmana en Albaida. Més de 1.000 persones aquesta cita del Complex del Motor per gaudir i recolzar a la cantera valenciana en unes carreres apassionats per a les quals el Moto Club habilità més de 2.000 metres de paddock asfaltat. En total fins a 19 categories es donaren cita al circuit d’Albaida.

El dissabte pel matí, el Motoclub convocà les tandes lliures de pagament. Les verificacions per als pilots que rodaren eixe dia començaren a les quatre i mitja i per la vesprada-nit, les carreres. En 80 GP el primer classificat fou Adrian Esparza de Carlet; segon, Juan Antonio Bardisa, el moto club Ciutat Albaida i tercer, Alexandre Blau del moto club d’Alberic. En 80 PRO Jordi Gorba pujava al pòdium junt a Luis ARroyo i Francisco Armando García. Altres pilots locals també aconseguiren bons resultats com Marc Fort, guanyador en Pòdium Open de Supermotard i Marcos Blanco, primer classificat en Pitbike B. Aquestes proves de promoció són d’accés gratuït i no seran les úniques a desenvolupar al circuit, un Complex del Motor que té molt que oferir.L’altra gran cita tindrà lloc en octubre, el cap de setmana del 24 i 25 amb l’última prova del campionat d’Espanya de Motocross. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.