NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Albaida presenta a les Regines del 2015

Aquest dijous s'inaugura la Fira de Sant Jaume

Albaida ha viscut l’acte més tradicional i cerimonial de la festa albaidina: la Coronació de la Regina Major i Infantil de Fira i Festes del 2015, Ángela Martínez i Maite Bernabeu  i la Presentació de les seues Corts d’Honor i Festers que conformen tots la comissió de la Verge del Remei, encarregada d’organitzar les festes patronals al mes d’octubre. Fou el dissabte en un marc incomparable, a la Plaça Major que va estar abarrotada de veïns i no és per a menys, ja que aquest acte té molta història i es celebra des de 1387 per privilegi del Rei Pere el Cerimoniós.La primera en pujar a l’escenari fou Paula Pla, festera del 2014, acompanyada per l’alcalde en espera de la nova regina Ángela Martínez acompanyada pel president de la Comissió de Festes, Jorge Úbeda.Posteriorment les altres joves que han complit la majoria d’edat enguany desfilaren acompanyades amb els ja no tan joves integrants de la Quinta del 75. Però Albaida també compta amb regina infantil que recau en la xiqueta Maite Bernabeu que pujava a l’escenari amb el seu germà i son pare també fester.Tot seguit es va poder presenciar el discurs fet per la matenidora de festes, Mª Luisa Pla. Ella és albaidina, nascuda en 1953. En 1976 aconseguia la llicenciatura en Geografia i Històriai des de llavors s’ha dedicat a la docència. En la seua ciutat natal ha estat co-fundadora del centre d’Alzheimer.Un acte emotiu que concloïa amb l’himne d’Albaida entonat per tots els presents. La fira de Sant Jaume que ja ha comptat amb multitud d’actes previs s’inaugura oficialment aquest dijous a les nou de la nit i fins al diumenge 26 la música i els concerts adquireix gran protagonisme.En acabar la presentació es celebrà el sopar de gal·la al jardí del Palau dels Milà i Aragó. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.