NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inauguració de la Fira de Sant Jaume

IV Fira Gastronòmica i de Comerços

Ahir per la vesprada Albaida pujada oficialment el teló a la Fira de Sant Jaume 2015 amb la tradicional cercavila amenitzada pel Grupo de Danses “La Vall d’Albaida” i el grup local de Xirimiters i Tabaleters “La Pedrera”. Un acte on no va faltar la tallada de cinta a càrrec de les Regines de Festes i l’alcalde i amb la visita institucional de la Directora General d’Indústria. Les autoritats no perderen l’oportunitat de passejar pel recinte firal per visitar els estands instal·lats, de joguets, productes artesanals i agroalimentaris i la zona d’atraccions. Però encara quedava altra inauguració, la de la IV Fira Gastronòmica i de Comerços d’Albaida, organitzada per ACISA que es tancava amb un concert de la Banda Jove del Gamell. Entre els participants trobem a una associació local, la Colla de Campaners que enguany estan d’enhorabona ja que es compleix el 400 aniversari del campanar d’Albaida, motiu pel qual es va crear en gener una comissió especial. La festa tindrà lloc el 3 i 4 d’octubre. La gastronomia sempre té un lloc especial a la fira; menjar i beure bé és indispensable per seduir al visitant. Malgrat que la inauguració fou ahir, Albaida està festejant la Fira des del passat 29 de juny amb un programa intens que culminen aquest cap de setmana amb moltes de les activitats organitzades per la Comissió de Festes. Hui divendres a les dotze i mitja Seguridad Social actua al recinte firal, demà serà el torn de M-Clan. El diumenge s’ha preparat la festa de l’aigua a les onze del matí al poliesportiu i per la nit a les onze, al jardí del Palau, teatre al ras.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.