NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

400 veïns en les paelles nocturnes

És un dels actes més multitudinaris de les festes

Malgrat que oficialment la presentació de festers tindrà lloc el dimecres 5 d’agost, Guadasséquies encetava la programació festiva en honor a la Mare de Déu de l’Esperança, al Santíssim Crist de l’Empar i a Sant Roc el passat dissabte per la nit amb les paelles patrocinades per l’ajuntament, l’escalfament perfecte per afrontar les celebracions que s’allargaran fins al 10 d’agost. Tant xiquets com joves i majors gaudiren d’aquest acte tan típic i necessari en terres llevantines i 400 persones, pràcticament tot el poble va acudir a la cita gastronòmica.

Les paelles són, per tant, el punt d’encontre per excel·lència dels veïns del poble, que aprofiten el dia per passar junts una estona agradable gaudint, com no, d’una bona paella, aquestes fetes a gas. La recepta és sempre la mateixa però el toc, diferent segons cada cuiner.

I d’aquesta manera, entre fogons es passa la vetllada, on alguns se les han enginyat i molt per poder controlar el foc. Després de cuinar-les, queda degustar-les. Tots els presents es senten a les taules disposades al carrer per escudellar i gaudir, finalment, del plat valencià per excel·lència. Des d’aquest dijous fins al dimarts 4 d’agost, els esports protagonitzen el programa; campionat de futbol, tennis taula, pàdel i bicicleta. El dimecres 5, presentació i seguidament cinc dies carregadets d’actes on es barrejaran els lúdics amb els religiosos. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.