NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

20 anys de festes en honor a la Magdalena

Esta tradició es va recuperar en 1996

El 18 de juliol de 1996 es recuperava a l’Olleria la Festa de la Magdalena. La patrona de la parròquia havia estat objecte tradicionalment d’unes celebracions que s’havien perdut als anys 1970, i aquella festivitat desapareguda va servir com a excusa per a recuperar una data simbòlica a la localitat, convertint-la en la diada dels grups del folklore local que s’havia recuperat a mitjans de la dècada dels anys 90.

El grup de danses El Revol, la muixeranga del Ball dels Locos i la música dels dolçainers i percussió de La Morralla són els principals impulsors, però hi ha que destacar la participació de l’Associació Escolta Sant Jordi i el Col·lectiu L’Olla, que també treballen de valent per a fer més gran any rere any esta festa.

El programa d’actes començà el dissabte passades les huit de la vesprada, quan des de l’antic hospital de beneficència de Sant Joan Baptista, a l’avinguda de Jaume I, eixiren en passa-carrer els dansadors fins a la porta de l’església de la Magdalena, on es fan els primers castellets i balls. A continuació, com és tradicional, la plaça de la Vila acull les actuacions del Ball dels Locos, el grup d’El Revol i La Morralla, deixant-nos imatges tan espectaculars dels castellers com aquestes. En acabant, la festa va continuar amb un sopar, un correfoc i un concert.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.