NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

MClan i Seguridad Social omplin el poble d´amants del rock

Les bandes han actuat en les festes de la localitat

El passat cap de setmana, en plena Fira d’Albaida, el públic ha rebut el rock & roll espanyol en estat pur amb les actuacions dels grups Seguridad Social i M-Clan.

La primera actuació d’aquestes nits de Fira i Festa va ser la del grup Seguridad Social, que va tocar un popurri de les seues cançons més conegudes. Aquesta banda, que va nàixer a Benetúser en 1982, compta ja amb una discografia de quinze àlbums i l’honor d’haver venut més d’un milió de copies dels seus discs durant la seua trajectòria musical. Jose Manuel Casany, Javi Vela, Jorge Molina i Rafa Villalba van donar el millor dels seus 25 anys de rock & roll amb cançons com Chiquilla o Quiero tener tu presencia

La segona sessió de rock va vindre de la mà del grup M-Clan. El públic gaudí de l’energia d'aquest grup que va començar a fer música en 1993 a Múrcia i ja compta amb més de vint anys de trajectòria. M-Clan està format per Carlos Tarque i Ricardo Riupérez, entre altres col·laboradors, i tenen huit discs en el mercat. El passat dissabte van delectar al públic assistent amb els seus singles més sonats com són Carolina o Quédate a dormir.

La Comissió de Festes 2015 i l’Ajuntament d’Albaida han preparat aquestes activitats musicals de manera que siguen gratuïtes i de lliure accés per facilitar l’assistència de tot tipus de públic.

Una oportunitat única de gaudir del millor rock & roll espanyol de tots els temps.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.