NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Adriana Pérez i Olivia Cabezón, falleres majors de 2016

Les dues són falleres des de que varen nàixer

Després d’estes imatges poden vostès comprovar l’alegria d’Olivia Cabezón que, malgrat ser la única candidata i saber que ella seria Fallera Major Infantil, no ha pogut evitar l’emoció en sentir a l’alcalde. Menys expressiva ha sigut Adriana Pérez, Faller Major que, en escoltar la veu de Roger Cerdà, ha sabut fer gal·la de la seua nova posició i afalagar a la resta de candidates, tres joves xativines que hauran de provar sort en properes edicions.

Enguany, com a novetat, l’alcalde i part de la corporació ha visitat a les falleres en els seus domicilis, donant-los així l’enhorabona personalment. I és que per a Adriana, una jove advocada de de 28 anys, ser fallera major ha estat el somni més esperat, perquè és fallera des del moment en que va nàixer. Forma part de la comissió Verge del Carme i és la primera vegada en la història que una de les seues falleres ostenta este càrrec. En 1996 va ser fallera major infantil de la seua comissió i l’any passat fallera major.

Olivia és fallera de República Argentina des de que va nàixer i va ser fallera major infantil de la seua comissió l’any passat. L’acte oficial de nomenament tindrà lloc el 4 de setembre.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.