NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Llibre de festes i vídeo promocional

Els moros i cristians protagonitzen les festes de la capital de La Vall

La Societat de Festers del Crist de l’Agonia d’Ontinyent ha presentat el llibre de festes i el vídeo promocional que serviran al veïns i visitants conèixer de més a prop la programació d’activitats d’enguany d’un esdeveniment festiu que es celebra entre el 20 i el 24 d’agost i que està declarat Festa d’Interès Turístic Nacional.

Jordi Torró és l’autor d’un vídeo de més de 5 minuts en que se’ns mostra una festa i una ciutat on tots col·laboren per fer possible la promoció de les festes grans de la capital de La Vall d’Albaida. El llibre de festes, en canvi, compta amb l’autoria de desenes de persones.

El llibre de festes, un volum de més de 300 pàgines, inclou el programa d’actes, els càrrecs de la festa, cròniques d’edicions anteriors, la història del museu fester, un resum del II Congrés Nacional de la Festa de Moros i Cristians i apunts de la festa de la capital de La Vall d’Albaida. Tot i així, també s’inclouen articles de les festes morocristianes arreu del món, així com articles que fan referència a la història dels actes religiosos i a la música.

L’acte de presentació del llibre i del vídeo promocional s’ha celebrat al centre cultural Caixa Ontinyent, testimoni de gran part de la vida cultural de la ciutat, fins on ha acudit l’alcalde per a agrair a tots l’estabilitat aconseguida als últims mesos després de la inestabilitat que es va patir amb l’anterior junta directiva.

En l’acte es va fer entrega a les comparses participants del llibre de festes, un volum per a guardar amb molta cura, perquè ja forma part de la història d’Ontinyent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.