NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

2.000 persones participen en La Nit del Fanalet

Llepolies i meló d'Alger per a tots acabaren la festa

Canals va celebrar anit la Nit del fanalet, una nit on els xiquets, acompanyats dels seus pares i de música, van omplir els carrers amb la llum dels seus fanalets artesanals fets amb un meló d’Alger, albergínia, pimentó o meló de tot l’any.

Canals ha celebrat aquest any la dissetena edició d’aquest acte impulsat per Marcial Martínez, col·laborador de l’emissora municipal que, en el seu afany per recuperar velles tradicions del poble, el va organitzar per primera vegada a l’any 1998. Hui en dia ja és un acte consolidat i un referent festiu en la comarca cada mes de juliol que reuneix a 2.000 persones.

Acompanyats per músics de l’Associació Musical Canalense, el grup de danses i els cabuts, es van concentrar a l’Avinguda Vicente Ferri per començar el tradicional passeig. Al finalitzar-lo, els xiquets van rebre com a obsequi una bossa de llepolies i tots els assistents van gaudir d’una tallada de meló a càrrec d’alguns venedors del mercat municipal.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.