NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Recepció de l´alcalde a la reina i la cort d´honor

La Fira de Xàtiva s´enceta amb nombroses activitats

Fa exactament una setmana i després d’una llarga deliberació per part del Jurat, la jove de 27 anys Laura Llorens es convertia en Reina de la Fira d’Agost 2015. Ahir pel matí, l’alcalde Roger Cerdà la rebia al consistori on també acudiren les dames d’honor Lorena Vidal, Laura Borredá, Ana Isabel Patón i Paula Pellicer que compartiren amb Laura tots els moments que deparen les festes xativines. Fou un primer contacte on també formaren part junt a l’alcalde, els regidors Jordi Estellés, Pedro Aldabero, Xelo Angulo i Juan Giner.

En aquesta visita, reberen, a més, un ram de flors per part de l’alcalde. En breu, el Consistori realitzarà una transferència bancària a la Reina i Dames per ajudar-les en les despeses pròpies del càrrec.

A partir d’aquest moment comença l’agenda oficial de les màximes protagonistes de la Fira de Xàtiva. De fet ahir ja assistiren a la recepció en l’ajuntament del Club Taekwondo Xàtiva, secció gimnàstica i als jugadors de futbol base. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.