NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sopar de jubilats i paella per a 650 persones

Comencen les festes amb una ampla programació festiva

El passat divendres la població de Bèlgida donava el tret d’eixida a les seus festes patronals amb diferents actes on tots els sectors d’edats es van vore representats. A les nou de la nit els majors del poble gaudiren del tradicional sopar a la fresca, al pati de les escoles, enguany més a la fresca que mai ja que la pluja prèvia va fer perillar l’acte el que al final no va ocorre; això sí, els paraigües es convertiren en el complement perfecte. 150 jubilats degustaren un excel·lent menú servit per cambrers i gaudiren de xerrades i rialles amb els companys i també de balls posteriors.

Mentre, els menuts de Bèlgida també gaudien d’un acte especial per a ells, una festa del fanalet, recuperada fa quatre anys i que els va portar per tots els carrers que s’enllumenaren amb els seus melons d’alger decorats; uns amb personatges de dibuixos com Peppa Pig i altres personalitzats amb el seu nom. Aquesta costum era típica fa anys als mesos d’agost i setembre, quan els xiquets estiuejaven al poble.

Efectivament, molts altres veïns es trobaven decorant els seus carrers; pintant directament damunt de la calçada diferents motius, tots originals i elaborats per poder optar a premi; 100 euros el primer classificat; 50 el segon i 30 el tercer.

Fer una paella gegant és tot un espectacle. Tot el procés d’elaboració utilitzant quilos i quilos d’ingredients desperta una poderosa atracció com aquesta de Bèlgida que va donar de menjar a 650 persones el passat dissabte. Enguany ha estat cuinada pels experts del Restaurant Molimar de Benicàssim.  

El seu bon fer els ha portat per tota Espanya durant més de 25 anys.  Esdeveniments Monumentals Molimar compta, a més, amb 3 guardons Guiness dels Rècords: per ensalada, truita i fideuà.

El plat valencià per excel·lència seria l’elegit en Bèlgida i malgrat aquestes dimensions sempre es fa indispensable provar el caldo.

Efectivament aquesta és una fórmula que funciona veient el poder de convocatòria que va tenir la cita gastronòmica. El parc Ausiàs March es va engalanar amb desenes de taules i els veïns, que sense aglomeracions i amb paciència anaven retirant els seus plats.

Com veuen encara queda molta festa per gaudir en Bèlgida. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.