NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La cultura, fil conductor del llibre de la Fira d´Agost

S´han editat 1000 exemplars

La Casa de Cultura de Xàtiva ha acollit l’acte de presentació del llibre de la Fira de Xàtiva 2015 que ha estat coordinat per Rafael Tortosa junt a Guillermo Pérez Badenes. Aquest any el volum reflexiona sobra la festa des de diferents vessats, dotant-lo d’una estructura sòlida, amb lògica on tot el món parla, dibuixa o investiga sobre una mateixa idea inicial. Aquest fil conductor és la cultura.

Després de la part protocol·lària, el contingut d’articles s’inicia amb el pròleg, firmat per Xavi Aliaga i una introducció dels coordinadors. Tots els aparats d’estudi, dotze diferents, responen a una estructura similar. Re-firar; La fira parla valencià; Fira i esport, cultura sana o Fira i cultura gastronòmica serien alguns dels seus capítols.

La publicació compta amb 175 pàgines més les reservades per a la publicitat i té una tirada de 1.000 exemplars. Compta amb 35 col·laboracions literàries.

Altra de les novetats és la recuperació del cartell de fira oficial en la seua coberta.

El llibre ha estat editat als tallers de la impremta Maral de Canals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.