NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Centenars de balladors acudeixen a la dansà

La Plaça Major va ser l´escenari per a la nit de folklore

Moixent celebra la seua tercera jornada de festes dedicada a la tradicional Dansà, organitzada pel Grup de Danses i subvencionada per l’Ajuntament. Un gran nombre de grups folklòrics provinents de tota la Comunitat Valenciana no volgueren perdre’s l’acte.

L’Associació Canyes i Baquetes de Moixent va ser l’encarregada de recórrer els carrers del poble per anunciar l’esdeveniment, hora i mitja abans de que començara la Dansà. A les onze i mitja de la nit, es produïa la desfilada de tots el participants en la festa, acompanyats per la Societat Musical “La Constància” i el grup de xirimiters i tabalers. Una vegada finalitzat el recorregut en la Plaça Major, començava la Dansà on tots el participants mostraren els diferents balls de la nostra terra.

Un espectacle replet de folklore, on les tradicions i la cultura es donen la mà per sorprendre a les més de 700 persones que acudiren per presenciar l’acte. En definitiva, una nit on la dansa tradicional és la protagonista.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.