NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Genovès guanya la final de la Lliga Raspall

Els de La Llosa de Ranes queden subcampions en perdre 25-10

L’equip del Genovés integrat per Sergio de Genovés, Alberto d’Aielo de Rugat i Roberto d’Alzira s’han coronat campions de la XXII Lliga Professional de Raspall-Trofeu Diputació de València després de vèncer a l’euip de la Llosa de Ranes format per Guille d’Alzira, Moro d’Alcàntera i Tonet II de Genoves amb un resultat de 25 a 10 en una intensa final que es va disputar al trinquet de Piles. La partida, que va durar més d’una hora va ser una mostra de la gran professionalitat de tots dos equips. El trio del Genovés va saber afermar les sues habilitats i tècniques durant tota la trobada, incrementant així el ritme de la partida, atorgant-los un lleuger avantatge davant els seus contrincants. Els primers jocs foren molt igualats amb “quinzes” brillants que van alçar als espectadors que ompliren el trinquet. Al tram final els jugadors acusaren l’intens calor i el piloteig de la partida.

Sergio i Roberto han aconseguit la seua primera Lliga professional i Alberto, la sisena “Lliga Diputació de València” convertint-se en un dels mitgers més llorejats de la competició.

El vicepresident de la Diputació, Toni Gaspar; el director general de l’esport, Josep Miquel Moya; el president de la Federació de la Pilota Valenciana, Daniel Sanjuán; l’alcalde de Piles, David Morant i l’alcalde de Genovés, Pere Revert han lliurat els trofeus als jugadors finalistes. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.