NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Remodelació de la carretera de La Pobla a l´estació de tren

La Diputació pagará el projecte i el poble es farà càrrec del posterior manteniment

La Diputació de València ha accedit a pagar l’ampliació, asfaltat i condicionament de la carretera CV-6110 que uneix la Pobla del Duc amb l’estació de trens, una via que hui en dia és de terra i està en molt males condicions, i que passarà a ser propietat de l’Ajuntament en acabar les obres per a que es faça càrrec del seu manteniment i conservació.

De moment, l’entitat provincial ha tret a informació pública el projecte de pavimentació i eixamplament d’una carretera que facilita l’accés al tren Xàtiva-Alcoi, una línia utilitzada per veïns de Castelló de Rugat, Beniatjar, Salem i Ràfol de Salem, a més de La Pobla del Duc.

 

 

L’estació de trens va estar modificada fa cinc anys per ADIF, obres que costaren 99.000 euros i permeteren créixer l’andana alçant-la en 68 centímetres respecte al plànol de rodadura del carril i la seua prolongació en 200 metres. El projecte es portà endavant per a millorar l’accés de les persones amb discapacitat.

 

 

Amb esta actuació, i la futura obertura de la CV-611 entre La Pobla del Duc i Benigànim, La Pobla del Duc donarà un pas endavant en les comunicacions. 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.