NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Canals 3 Xàtiva 0

Els canalins guanyen el Trofeu Fira d´Agost de Futbol 7

L’equip canalí Bollo Fruits s’ha proclamat campió de la copa Futbol 7 Fira d’Agost al guanyar per 3 a 0 al xativí Racó de Betet. El camp municipal Paquito Coloma acollia aquesta segona edició del Trofeu de Fira que enfronta als equips guanyadors de la lliga de futbol 7 de Xàtiva i Canals que ha comptat amb gran afluència de públic i autoritats, a més d’una convidada d’excepció, la Reina de la Fira, Laura Llorens, encarregada de fer el servei d’honor abans del començament del partit.

Aquest és altre torneig esportiu que s’inclou dins del programa de la Fira d’Agost, a més del circuit de tennis Orysol o el tradicional frontennis, d’ací la presència del Regidor d’Esports, la Reina i Dames que ja estan vivint les celebracions abans que s’encenga la metxa.

El torneig ha estat possible amb la col·laboració d’Immobiliària Tonga’s, Pescados Borreda Feliu; La Costra electricitat; Impremta Grau i Clínica la Costera. Hui a guanyat Canals per als de Xàtiva els espera la revenja a principis de setembre. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.