NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

En festes del 22 al 28 d´agost

Paula Coll és enguany la regina de les festes

Montaverner comença el dia 22 les festes patronals i de moros i cristians amb la proclamació de la regina de festes, Paula Coll, una jove de 16 anys que va eixir per sorteig i que va acompanyada per cinc amigues com a cort d’honor.

La presentació és un dels moments més importants de la festa, però no l’únic, ja que Montaverner, malgrat ser un poble menut, té nombroses activitats programades.

Els actes religiosos també són importants dins la programació que té lloc entre els dies 22 i 28 d’agost. Les misses, les processons i l’ofrena a la patrona omplin de fidels els carrers del poble.

Les festes en Montaverner compaginen els actes en honor al patró i les activitats característiques dels moros i cristians, que en són moltes.

La festa dels moros i cristians va començar en 1975 i, des de llavors, la festa ha patit alts i baixos, depenent de la situació econòmica. Enguany, afortunadament, una nova comparsa completarà la festa amb 4 comparses mores i 4 cristianes que acudiran a tots els actes previstos.

La processó i l’ambaixada són altres actes importants, que acabaran amb la retreta del dia 28.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.