NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou vial ciclista per als escolars

Es crear+a un espai per a ciclistes als carrers Joaquim Josep Cervino, Vicent gironés i a l´IES Pou Clar

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat els treballs d’execució del projecte “Camicleta” de camins escolars segurs al CEIP Bonavista que fou el segon més demandat per la ciutadania a “Ontinyent Participa 2015”. Les obres amb un cost de 60.000 euros serviran per a completar al barri de Sant Rafel la xarxa de camins escolars segurs que es va iniciar la legislatura passada al col·legi Rafael Juan Vidal i que, a més, permeten anar avançant en els objectius del futur Pla de Mobilitat que es redactarà en breu.

El projecte es diu “Camicleta” perquè, a més, es vol promoure l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport sa i segur. Les actuacions concretes seran la pavimentació d’un espai per a bicicletes i vianants al carrer de Joaquim Josep Cervino; tram de carril bici amb sentit únic d’anada per la calçada de Vicent Girones i altra també segregat per l’aparcament davant l’IES Pou Clar, en aquest cas de tornada.

Tota la zona on va actuar-se és de titularitat municipal excepte l’estacionament situat front a l’IES Pou Clar que està cedit en ús al consistori. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.