NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

7,4 per a 61 pobles de les Comarques Centrals

Els pobles més menuts rebran 50.000 euros

La Diputació de València repartirà 7,4 milions d’euros entre els 61 pobles de les nostres comarques per a fer obres que triaran els ajuntaments, actuacions que hauran de presentar-se en projecte abans de que acabe l’any. Així ho ha determinat la corporació provincial, que ha repartit els diners dels romanent de l’any passat atenent únicament a criteris poblacionals.

Ontinyent, per ser la ciutat amb més habitants, serà la que més diners rebrà. En concret, quasi 1,3 milions d’euros que permetran la creació de 45 llocs de treball. Li segueix Xàtiva amb poc més d’un milió, Canals amb 479.000 euros i L’Olleria amb 300.600. Els pobles més menudets rebran 50.000 euros i no rebran l’ajuda econòmica conforme al seu padró d’habitants en una correcció que pretén oferir una oportunitat real de portar endavant els projectes.

En Castelló de Rugat  tenen previst habilitar un centre cultural en les velles escoles, en Llutxent pretenen reformar el trinquet i en Genovés aposten per arreglar les deficiències de l’escola pública, però cap poble sap realment quin serà el projecte que presentaran a la Diputació, ja que seran els tècnics els que redacten les propostes.

El Pla d’Inversions Sostenibles podrà subvencionar inversions dedicades a obres de sanejament proveïment d’aigües, recollida i tractament de residus, enllumenat públic, protecció del medi ambient i millora de les infraestructures agropecuàries i sistemes productius.

També actuacions relacionades amb la indústria, l’energia, el comerç, la promoció turística, el transport, els recursos hidràulics, la recerca científica i tècnica, la societat de la informació i la gestió del coneixement. Altres obres subvencionables seran les referides a l’ordenació del trànsit i l’estacionament, les vies públiques, parcs i jardins, la protecció del patrimoni i aquelles gestions sobre la rehabilitació i la reparació d’infraestructures i immobles per a servei públic.

El programa inversor de la Diputació exclou dels projectes les inversions que tinguen una vida útil inferior als cinc anys, com en l’adquisició de mobiliari o vehicles, excepte si es destinen a servei públic de transport.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.