NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Servei de mediació veïnal

Un agent de la Policia Local farà de mediador

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa un nou servei ciutadà que permetrà resoldre conflictes veïnals sempre i quan les parts interessades vullguen resoldre les seues desavinences. Es tracta d’un servei que pretén ser ràpid, àgil i flexible.

L’Ajuntament ja disposa d’un servei de mediació hipotecària i de mediació civil i mercantil, així que este nou permetrà la resolució de conflictes entre veïns.

Un agent de la Policia Local serà el mediador que intente posar pau entre les parts, que hauran de presentar una sol·licitud en el registre d’entrada de l’Ajuntament per poder disfrutar d’este servei.

Una vegada rebuda la instància, l’agent de la Policia Local es posarà en contacte en ambdues parts abans de dos setmanes per a intentar resoldre el problema sense haver d’arribar a instàncies judicials.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.